Trouwlocatie Vechtdal Events

info@vechtdalevents.nl   

(0529) 45 19 24

Wij gaan trouwen!Minder traditioneel, meer persoonlijk

Vier de mooiste dag van jullie leven zoals jullie het in gedachten hebben. Van een festivalsfeer tot een romantische sfeer en van kleurrijke sferen tot vintage. Alles is mogelijk op onze trouwlocatie aan het water in Ommen Overijssel. Wij beschikken ook over diverse sloepen en een rondvaartboot, waardoor het ook mogelijk is om op het water te trouwen, borrelen of een geweldig, origineel entree te maken voor jullie gasten. Kortom: maak de mooiste dag van jullie leven helemaal naar jullie wens.

bruidstaart en borrel

Uiteraard kunnen de borrels en de heerlijke bruidstaart(en) niet ontbreken op deze dag vol liefde! Jullie snijden samen de prachtige bruidstaart aan en proosten vervolgens met alle gasten op jullie huwelijk!

huwelijksdiner

Geniet van een heerlijk huwelijksdiner zoals jullie dat willen. Ga voor een sharing dinner, waarbij de gasten verschillende gerechten met elkaar aan tafel delen. Of kies voor een gezellige walking dinner, waarbij jullie langs de verschillende foodtrucks/stands eten halen.

BOrrelavond

Geniet van een heerlijke borrelavond met loungemuziek. Terwijl jullie rondom de fakkels en de vuurkorven op het strandje staan, proosten jullie met jullie gasten op de liefde en een onvergetelijke dag! In en rondom de stretchtent zijn er diverse loungeplekjes om gezellig met jullie gasten te borrelen en jullie bruiloft af te sluiten met een lekker muziekje op de achtergrond.

Willen jullie liever met een knalfeest afsluiten? Er zijn diverse locaties bij ons in de buurt om voor een groot trouwfeest. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met jullie mee.

Huwelijksnacht

Willen jullie graag een bijzondere overnachting na jullie fantastische huwelijksdag? Er zijn bij ons mogelijkheden om te kamperen in luxe tenten op onze trouwlocatie. Natuurlijk mag de volgende ochtend een heerlijk ontbijtje niet ontbreken.

Uiteraard zijn er in Ommen en omstreken ook diverse hotels die prachtige bruidssuites aanbieden.