Trouwlocatie Vechtdal Events

info@vechtdalevents.nl   

(0529) 45 19 24

Onze trouwlocatie

Of jullie nou groots of liever klein en intiem willen trouwen, onze trouwlocatie biedt genoeg mogelijkheden om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken.

Onze trouwlocatie Vechtdal Events bevindt zich op een heel mooi plekje aan het water. De luxe stretchtent en de bar in een echte kas maken de locatie uniek. Onze trouwlocatie kan zowel intiem en romantisch ingericht worden, maar biedt ook genoeg ruimte voor een groot huwelijk.

Alle onze bruiloften zijn inclusief 'The Weddinggame'. In een nieuwe jasje van buiten spellen verzamelen jullie punten. Welk team wint de prijs!

Zijn jullie meer op zoek naar een intieme locatie voor een klein gezelschap of voor bijvoorbeeld alleen een huwelijksdiner of borrel? Dan is onze partyschip 'Queen of Vechtvalley' een unieke, toffe locatie! Al varend over de Vecht in Overijssel proosten jullie samen op de liefde.


Festivalbruiloft

Dromen jullie allebei van een bruiloft in een ongedonwgen sfeer die bij jullie past? Wij hebben alles in huis om de mooiste dag van jullie leven werkelijkheid te maken.
 

partyschip

Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie voor bijvoorbeeld een huwelijksborrel of voor een heerlijk diner? Ons partyschip is de perfecte (varende) locatie voor een intiem gezelschap.