Trouwlocatie Vechtdal Events

info@vechtdalevents.nl   

(0529) 45 19 24

Festivalbruiloft


Trouwen

bij Vechtdal Events

Dromen jullie allebei van een festivalbruiloft in een sfeer die bij jullie past? Wij hebben alles in huis om de mooiste dag van jullie leven werkelijkheid te maken. Samen met onze weddingplanner gaan jullie om de tafel om al jullie wensen te bespreken.

WAAROM TROUWEN BIJ VECHTDAL EVENTS ZO BIJZONDER IS

Ligging

Onze trouwlocatie is in de buurt van Zwolle op een heel mooi plekje aan het water in Ommen Overijssel. Doordat onze trouwlocatie zo mooi aan de rivier de Vecht in Overijssel ligt, is het mogelijk om het water echt bij jullie bruiloft te betrekken. Langs het water ligt een heel mooi strandje. Perfect voor jullie huwelijksceremonie of voor een chille loungeplek voor jullie gasten. Willen jullie een geweldig entree maken of met jullie gasten proosten op het water? Reserveer dan één van onze sloepen of kies voor ons partyschip, waarmee jullie met alle gasten aan boord kunnen borrelen terwijl jullie over de prachtige Vecht in Overijssel varen.


huwelijksbootje

Bij ons stap je letterlijk in het huwelijksbootje. Maak een geweldig entree en kom aanvaren in onze luxe Vechtsloep terwijl jullie gasten jullie aan de waterkant staan op te wachten. Of neem jullie gasten mee aan boord van ons partyschip en vaar over de prachtige Vecht in Overijssel naar jullie trouwlocatie.

groot en klein

Voor zowel grote en kleine bruiloften zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Onze trouwlocatie is ruim genoeg om groots uit te pakken, maar ook heel knus en intiem voor kleinere bruiloften.

Willen jullie met een knalfeest afsluiten met een dj of een band? Dan is dat bij ons helaas niet mogelijk, maar er zijn diverse locaties bij ons in de buurt voor een groot trouwfeest. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met jullie mee.

zoals jullie zijn

Maak jullie droombruiloft werkelijkheid! Wij regelen alles precies zoals jullie het voor ogen hebben. In een thema dat bij jullie past. Bijvoorbeeld een festivalbruiloft met foodstrucks, een romantische bruiloft met een sharing dinner of een bohemian bruiloft met live coocking. Willen jullie liever een bruiloft met een ander soort thema? Laat het ons gerust weten!


gepersonaliseerd hout

Over het terrein verspreiden wij diverse wegwijsborden van hout, zoals: BBQ, BAR, WC, WELKOM, WEDDING, etc.

Speciaal voor jullie maken wij twee gepersonaliseerde borden met jullie namen en de datum van jullie trouwdag. Die mogen jullie achteraf gratis meenemen!

gratis parkeren

Jullie gasten parkeren bij ons helemaal gratis. Er is volop ruimte.