Trouwlocatie Vechtdal Events

info@vechtdalevents.nl   

(0529) 45 19 24

It´s all in the details

Extra´s

De details maken jullie trouwdag persoonlijk en compleet. Onze details vinden jullie hieronder. Kies en mix de details die bij jullie bruiloft passen.

Hebben jullie zelf ideeën die niet bij onze details staan? Vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee.

oldtimer Kever

Deze retro Oldtimer kever kunnen jullie huren als trouwauto of gebruiken ter decoratie als eyecatcher op jullie trouwlocatie.

Bloemen

Zijn jullie helemaal gek van bloemen? Maak jullie droombruiloft compleet met extra bloemen.

Polaroids

Gebruik deze toffe polaroids camera en leg herinneringen en speciale momenten vast voor de camera. De foto komt direct uit de camera gerold. Klaar om opgehangen en geshowt te worden. Een echte eyecatcher op de trouwlocatie en een super leuke 'attractie' voor jullie gasten.

Luxe Vechtsloep

Stap letterlijk in het huwelijksbootje en verras jullie gasten met een geweldig entree! Terwijl jullie gasten jullie staan op te wachten langs de waterkant, komen jullie aangevaren in onze luxe Vechtsloep.

Partyschip

Een verrassende wending geven aan jullie droombruiloft? Neem jullie gasten mee aan boord van partyschip Queen of Vechtvalley. Terwijl jullie varen over de prachtige Overijssele Vecht, proosten jullie samen met jullie gasten in het zonnetje op het bovendek.

Popcorncorner

Leuk voor kinderen die te gast zijn op jullie bruiloft. In de popcorncorner staan speciale popcornpannetjes, mais en popcornbakjes. Alle benodigdheden om de mais te laten poffen boven het vuur.

Donutwall

Geniet van heerlijke donuts aan onze donutwall. De donuts hangen aan een muur en kunnen afgehaald worden. Leuk als onderdeel van het dessertbuffet of voor de kinderen.

Bierbad

Een bierbad vol met heerlijke speciaal biertjes. Het bierbad is gevuld met ijs waardoor de biertjes heerlijk koel blijven. Een echte eyecatcher op de trouwlocatie en biertjes binnen handbereik. Proost!